Kimara-hirsitalot ja -huvilat

Kimara-hirsitalot ja -huvilat ovat modernia hirsirakentamista parhaimmillaan. Mallistosta löydät talojen ja huviloiden lisäksi niin saunamökit kuin muut piharakennukset. Mallien toimitussisältöihin ja hintoihin voit tutustua esitteidemme avulla. Voit tilata talosi valmiiksi asennettuna tai rakentaa sen itse. Pitävät toimitusajat ja korkeatasoinen kuljetus antavat rakennusprojektillesi parhaan mahdollisen startin. Havainnolliset rakennusohjeemme kattavat koko projektin lupakuvista pintakäsittelyyn, ja niiden avulla pääset helposti onnistuneeseen lopputulokseen. Muista hyödyntää myös LVIS-pakettimme!

Lämmin, ekologinen ja kestävä valinta

Hirsirakentaminen on vastuullinen valinta. Tiukkasyisestä ja kovasta arktisesta männystä valmistetut Kimara-hirsitalot on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtuvissa sääolosuhteissa sukupolvelta toiselle. Hirsien valmistusprosessi on ympäristöystävällinen ja oheistuotteena syntyvä puru ja hake käytetään myös hyödyksi. Tiukka, CE-merkinnän saanut laadunvalvontamme takaa, että hirret ovat tasalaatuisia, eivätkä vääntyile aikojen saatossa. Lämmin ja ekologinen hirsitalo on ympäristöystävällinen, ja hirsitalojen hyvä sisäilma tekee niistä ihanteellisia lapsiperheille.

Juuri sellainen kuin haluat

Kimara-hirsirakennukset ovat laadukkaita, tyylikkäitä sekä pohjaratkaisuiltaan toimivia. Mallistoon kuuluvat sekä modernit että perinteiset hirsirakennukset ja tarvittaessa malli räätälöidään aina makusi mukaan. Kimara-hirsirakennus istuu maisemaan kuin maisemaan aina tunturin kupeesta järven rantaan ja saariston kallioille. Modernin hirsitalon voit rakentaa myös kaava-alueelle. Future- ja Classic-tyylit takaavat, että löydät itsellesi ja tontillesi taatusti sopivan talon. Ammattitaitoiset talomyyjämme auttavat sinua kaikissa rakennusprojektiisi liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisää lähimmästä K-raudasta tai Rautiasta. Saat ostoksistasi myös Plussaa!